Inquiry
Form loading...
Fa'ailoaina o le Mea lilo ole Sofa Webbing

Tala Fou

Fa'ailoaina o le Mea lilo ole Sofa Webbing

2024-07-15 08:30:00
hongli-i fafo-sofa-fusi-1w8g

A oʻo mai i meaafale i fafo, o le taua o le tumau ma le lelei e le mafai ona faʻateleina. Webbing o se tasi lea o vaega autu e iloa ai le malosi ma le umi o lau sofa i fafo. Ae o le a tonu le upega mo sofa ma aisea e taua ai, aemaise lava pe a mafaufau i le Hongli Factory Wholesale Outdoor Sofa Straps?

 

hongli-sofa- fusipau-42ys

O le upega i luga o le sofa e faasino i mea lagolago e faʻalautele i luga o le faʻavaa e maua ai se faʻavae mo nofoa nofoa. E masani ona faia i mea e pei o le nylon, polyester poʻo le polypropylene, ma o lana galuega autu o le lagolagoina o le mamafa o le tagata o loʻo nofo i luga o le sofa. Mo sofa i fafo, e tatau foi ona mafai e le upega tafailagi ona tatalia elemene, ma sili atu ona taua lona tulaga lelei.

 

O le mea lea e amata ai le Hongli Factory Wholesale Outdoor Sofa Straps. O Grace, o se kamupani lauiloa o meaafale i fafo, e malamalama i le taua o le faʻaaogaina'upega tafa'ilagi maualuga i ana oloa. O latou fusi sofa i fafo ua mamanuina e tatalia le faigata o le faʻaogaina i fafo, e aofia ai le faʻaalia i le susulu o le la, susu, ma suiga o le vevela. O le mea lea e mautinoa ai o sofa e faia i le Hongli webbing e le gata ina fa'alelei ae e umi fo'i ma fa'atuatuaina.

 

hongli-sofa-fusi-38wy

O le filifiliga o mea faʻapipiʻi e taua tele foi i le fuafuaina o le faʻatinoga atoa o le sofa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le nailoni webbing e lauiloa i lona malosi ma le elasticity, ma avea ai ma filifiliga sili mo le lagolagoina o mea mamafa.Ieega polyester , i le isi itu, e sili ona lelei le UV ma le susu, e lelei ai mo talosaga i fafo. E ala i le malamalama i manaʻoga faʻapitoa o meaafale fafo, Hongli Factory Wholesale Outdoor Sofa Straps e faʻapipiʻiina e faʻafetaui nei manaʻoga, tuʻuina atu fofo faʻalagolago mo tagata gaosi oloa ma tagata faʻatau.

hongli-sofa- fusifusia-234o

 

I le aotelega, o le upega tafaʻilagi e taua tele i le fausiaina o sofa, aemaise lava pe a oʻo i meaafale i fafo.Hongli Factory Wholesale Fa'atau Sofa i fafo fa'aalia le ta'utinoga i le lelei ma le tumau, fa'amautinoaina o sofa e faia i lona upega e mafai ona tatalia lu'itau o le fa'aoga i fafo. O lea la, o le isi taimi e te malolo ai i luga o lou moega i fafo, faʻaalu sina taimi e talisapaia ai le upega o loʻo lagolagoina oe ma le tufuga e alu i le faia o se meafale lelei ma umi.

 

Imeli:663991023@qq.com

Telefoni: +86 13902891023