Inquiry
Form loading...
Fa'ailoaina le Malosi o le Uepi Uepi Meaa'aa le Sofa a Hongli

Tala Fou

Fa'ailoaina le Malosi o le Uepi Uepi Meaa'aa le Sofa a Hongli

2024-06-24 08:32:13

A oʻo mai i le fausiaina o se sofa, e tele vaega e fesoasoani i lona tumau ma le mafanafana. O se tasi o elemene autu o le webbing, lea e faia se sao taua i le tuuina atu o le lagolago ma le mautu i le nofoaga nofoa. I totonu o lenei blog, o le a matou suʻesuʻeina le lalolagi o le sofa webbing, faʻapitoa i leuepi meaafale mautu maualugaofo mai e Hongli Sofa.

 

50mm-sofa-maualuga-maualuga-meafale-webbing-3n8z

O le upega i luga o le sofa e faʻatatau i mea e faʻaaogaina e lagolago ai aluga ma maua ai se faʻavae mautu mo le nofoa. E masani ona faia mai se mea malosi ma umi e pei o le nailon, polyester poʻo le polypropylene. O le galuega autu a le webbing o le tufatufaina tutusa o le mamafa o le tagata o loʻo nofo i luga o le sofa, puipuia le faʻafefe ma faʻamautinoa le mafanafana umi.

 

O Sofa a Hongli e lauiloa mo a latou meaafale maualuga, lea ua mamanuina e tatalia le faigata o le faʻaaogaina i aso uma.Le uepepa maualuga-malosi ofo mai e Hongli ua fa'ainisinia mo le malosi maualuga ma le elasticity, fa'apena lelei mo sofas e fa'aaogaina malosi. O lenei ituaiga uepi ua mamanuina e tetee atu ai i le vevesi faifaipea ma le mamafa o loʻo faia i luga o le sofa, faʻamautinoa o le sofa e tumau lona foliga ma lona lagolago i le taimi.

 

50mm-sofa-maualuga-maualuga-meafale-webbing-1k1m

I le faaopoopo atu i le malosi, o leHongli Sofa's webbing ua mamanuina foi ma le mafanafana i le mafaufau. O le lalagaina ma le fa'aeteete o le upega e fa'amautinoa e maua ai le aofa'i sa'o o le fa'aloaloa mo se fa'anofonofo lelei ma lagolago. Pe e te mana'o i se sofa malosi po'o se sofa fa'alelei, o le upega tafa'ilagi malosi a Hongli Sofa e mafai ona fetaui ma ou mana'oga fa'amafanafana.

 

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o'upega tafa'ilagi maualuga fesoasoani e fa'alautele le umi atoa o le sofa. O le upega e fesoasoani e fa'alautele le ola o lou sofa e ala i le tu'uina atu o le lagolago malosi i aluga o nofoa ma fa'avaa, fa'amautinoa e tumau pea i foliga pito i luga mo tausaga a sau.

 

50mm-sofa-maualuga-maualuga-meafale-webbing-28im

I se aotelega, o le upega i luga o lau sofa o se vaega taua e mafai ona matua aʻafia ai le mafanafana, lagolago, ma le umi o lau sofa. Faatasi ai ma Hongli Sofa'suepi meaafale mautu maualuga, e mafai ona e faʻamautinoa o le a maua e lau sofa le malosi ma le maufetuunaʻi e manaʻomia e tu ai i le suʻega o le taimi, e tuʻuina atu ia te oe se fofo nofo lelei ma faʻatuatuaina mo tausaga a sau.

 

imeli:663991023@qq.com
Telefoni:+86 13902891023