Inquiry
Form loading...
Le Fetuuna'i o le Nofoa Nofo I fafo Ponesi: Polyester Version

Tala Fou

Le Fetuuna'i o le Nofoa Nofo I fafo Ponesi: Polyester Version

2024-05-27 09:39:53

A o'o i meaafale i fafo, tumau ma sitaili o mea taua ia e lua e mafaufau i ai. O se tasi o mea ua fa'atuputeleina le ta'uta'ua i totonu o meaafale i fafo o le maea. Aemaise lava, o le PonesiNofoa Maea i fafo , faia i le polyester, o loʻo faia se paʻu ma lona tuʻufaʻatasiga o le malosi, mafanafana, ma le matagofie. Ae o le maea o se filifiliga lelei mo meaafale i fafo?

 

nofoa-tali-hongli-mo-i fafo-poliester-222k

Hongli Polyester Rope Chair ua mamanuina e tetee atu ai i siosiomaga faigata, ma faʻalelei mo le faʻaoga i fafo. O le maea polyester e lauiloa i le UV, susu ma le palapala, faʻamautinoa o au meaafale i fafo o loʻo tumau pea lona tulaga lelei ma foliga i le taimi. E avea lea ma filifiliga aoga mo i latou o loʻo suʻeina se filifiliga nofoa i fafo e maualalo le tausiga.

 

I le faaopoopo atu i le umi, o le Bonus Outdoor Rope Chair e ofoina atu foi se foliga tulaga ese ma le matagofie. O le lalaga lavelave o le maea e fatuina ai se foliga manaia e faʻaopoopoina ai se paʻi o le matagofie i soʻo se avanoa i fafo. Pe e te mana'o i se mea fa'aonaponei po'o le bohemian fa'alelei, nofoa maea e fa'aopoopo i le tele o sitaili teuteuga i fafo, ma avea ai ma filifiliga fa'apitoa mo so'o se nofoaga i fafo.

 

nofoa-tali-hongli-mo-i fafo-polyester-1kgn

E le gata i lea, o le fetuutuunai ma le mafanafana o se nofoa maea e le mafai ona le amanaiaina. O le gaioi malu o maea e maua ai se tietiega lelei, faʻataʻitaʻiina le tino aʻo tuʻuina atu lava le lagolago. O le mea lea ua avea ai le nofoa maea ponesi ma filifiliga sili mo le malolo i lou avanoa i fafo.

 

E taua le maitauina e le tutusa uma nofoa maea ma e mafai ona eseese le lelei o meafaitino ma le fausiaina. A e mafaufau i se ponesi nofoa maea i fafo, e tatau ona e mautinoa o le maea polyester e maualuga le lelei ma o le nofoa nofoa e malosi ma e le tau.

 

nofoa-tali-hongli-mo-i fafo-polyester-4yl4

I mea uma, o le faʻaogaina o le maea polyester i Bonus Outdoor Chairs e maua ai le tuʻufaʻatasiga atoatoa o le tumau, sitaili, ma le mafanafana. Pe e te manaʻo e fai se tulimanu faʻalelei i luga o lau patio poʻo se nofoaga e nofo ai i lau togalaau, o le Bonus Outdoor Rope Chair o se filifiliga faʻalagolago e faʻaleleia ai lou ola i fafo. Afai la o oe i le maketi mo meaafale i fafo e le gata i le aoga ma le matagofie, mafaufau i le faʻaogaina o le polyester ponesi nofoa maea mo lou avanoa i fafo.

 

imeli:castinlun@xinyiye.com

Telefoni: +86 13902891023